Skoči na glavno vsebino

Pa sta s svetlobno hitrostjo minila tudi zadnja dva meseca v šolskem letu.  V mesecu maju smo veliko preživeli v naravi. Sejali smo in opazovali kako rastline rastejo ter opazovali žuželke. Za otroke iz zelene igralnice pa je bilo največje doživetje to, da so se odpravili v vrtec v naravi. Tam so zelo uživali in si nabrali nove izkušnje.

V juniju pa se nam je dogajalo na polno. Ogledali smo si predstave v izvedbi Miškinega gledališča. Skupaj s starši smo se odpravili na izlet v ZOO LAND v Slovenske Konjice. Na prvi poletni dan smo si pripravili vodne igre in se zelo zabavali. A kot vedno, tudi takrat nismo pozabili na varnost na soncu in smo se pridno namazali s kremo za zaščito pred soncem. Posladkali smo se tudi s sladoledom. V sklopu  projekta Mali sonček smo izvedli sončkov kros.

 Naši Mini maturantje so obiskali šolo in si jo bolje ogledali, nato pa so prvošolčke povabili na obisk v vrtec. Obiskali so tudi občinske prostore, kjer jih je sprejel podžupan in jih počastil s sladoledom in majhnimi presenečenji.

22. junija smo izvedli nastop za starše, kjer so se vse igralnice predstavile z dramatizacijami, najmlajši pa s posnetkom svojega nastopa. Na koncu nastopa pa je sledilo  še slovo Mini maturantov.

Našim Mini maturantom želimo naj bodo njihove šolske izkušnje zelo prijetne.

Vsem pa želimo lepo poletje, polno prijetnih doživetij.

Dostopnost