Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

skladno s prejetim obvestilom Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ), vas obveščamo, da vrtec Žetale v torek, 26. januarja 2021, ponovno začne v polnem obsegu opravljati vzgojno-izobraževalno delo.

Iskreno se veselimo ponovnega srečanja z vami in otroki in se zavedamo, da so otroci željni vrnitve nazaj v vrtčevsko okolje med svoje prijatelje, ki jih že močno pogrešajo. Verjamemo, da bodo srečanja med otroki polna iskrenega veselja in pozitivnih čustev.

Vsaka igralnica bo v tem času delovala zase (t. i. mehurček) in bodo vzgojiteljice na delovnem mestu prisotne le v urah, ki jih boste navedli ob prijavi otroka.

Vlada RS pripravlja PKP8, v katerem bo vključena tudi določba, ki bo omogočala, da bodo starši, ki otroka v času epidemije ne bodo pripeljali v vrtec, upravičeni do oprostitve plačila vrtca.

Za zaščito otrok in osebja pred okužbo s COVID-19 je nujno potrebno, da v vrtec prihajajo le zdravi otroci in da jih v vrtec pospremi ter pride ponje le zdrava odrasla oseba.

Še vedno je potrebno upoštevati priporočene ukrepe (nošenje maske, upoštevanje razdalje, število prisotnih staršev v garderobi, razkuževanje in umivanje rok …)

Veselimo se ponovnega srečanja                                                                                            Vodstvo vrtca in šole       

Dostopnost